Salut! Încântați să te cunoaștem

Noi suntem Ion, Alex, Bucur și Laura iar împreună oferim servicii de videografie.

Ne caracterizează seriozitatea, atenția la detalii, eticheta și faptul că suntem implicați și foarte interesați de ceea ce facem. Ne plac nunțile organizate cu atenție, frumoase și grandioase, care ne provoacă să fim creativi și să livrăm cele mai memorabile montaje video.

Deoarece videografia de nuntă este singura activitate pe care o desfășurăm, ne dedicăm acesteia în totalitate și oferim servicii premium clienților noștri.

ion-marin

Videografie de Nunta

Dacă pregătești un eveniment important în viața ta și vrei un clip memorabil care spune o poveste, contactează-ne!

14 Ani de Experiență

Începând din anul 2009 studiem nevoile clienților noștri și suntem într-o continuă competiție cu noi înșine, pentru a ridica standardul calitativ în domeniul videografiei de nuntă.

Peste 1100 de ore filmate

În decursul activității noastre am acumulat un număr de peste 800 de ore filmate.

Practicăm stilul video jurnalistic dar totodată încercăm să evidențiem momentele evenimentului tău dintr-o perspectivă cinematografică. Nu suntem adepții video-urilor regizate, motiv pentru care ne place să surprindem acțiunea așa cum se desfășoară ea în mod natural. Folosindu-ne de tehnici specifice reușim să spunem povestea evenimentului într-un mod interesant și să ilustrăm totul din cea mai favorabilă perspectivă. Punem accent în mod special pe evidențierea emoțiilor și expresiilor, încercăm să conturăm un montaj video dinamic și complet, reprezentativ atât evenimentului cât și personalității voastre.

Scopul nostru este de a surprinde și înregistra cele mai frumoase amintiri ale nunții voastre la cea mai înaltă calitate care ne-o permite tehnologia, astfel încât să te poți bucura de momentele frumoase ale nunții de fiecare dată când apeși PLAY.

Dacă pregătești un eveniment deosebit, îți plac filmele noastre și îți dorești un montaj memorabil, abia așteptăm să te cunoaștem! Vezi câteva dintre video-urile pregătite pentru mirii noștri și convinge-te singur de atenția pe care o oferim fiecăruia.