Aici veti gasi raspunsurile celor mai comune intrebari!

Nici prea mult, nici prea putin :). ln functie de particularitatile evenimentului si in special de modul de desfasurare, numarul de ore filmate poate varia indef-init dar nu mai putin decat lungimea montajului promis. Numarul de ore/minute de filmare este irelevant iar ceea ce este cu adevarat important este modul in care sunt puse in valoare prin montaj momentele evenimentului astfel incat montajul rezultat sa fie captivant si interesant.

De obicei incepem cu pregatirile miresei (cu machiajul) si continuam pana spre sfarsitul petrecerii.
Da, tot materialul livrat clientului este prelucrat.
Prelucrarea materialelor video consta in abordarea unor tehnici de montaj specifice ( in stil cinematografic) iar apoi se aplica numeroase corectii de culoare si contrast impreuna cu diverse ajustari ale sunetului.
Sunetul este captat de obicei din cel putin 3 surse si este montat asemanator imaginilor video. Doua surse provin de la microfoanele atasate camerelor video iar o sursa de inregistrare provine din aparatura dj-ului(ideal pentru o fidelitate sporita). ln functie de situatie, pe langa microfoanele mentionate optam si pentru alte microfoane ambientale/directionale sau de tip lavaliera.
*NOTA: Pentru a inregistra sunetul din mixerul DJ-ului este necesara aprobarea acestuia. Va sfatuim sa luati legatura cu DJ-ul dumneavoastra pentru a verifica disponibilitatea lui in acest sens.
Pentru ca punem pret pe siguranta materialelor clientilor nostrii avem multiple solutii de backup printre cele mai performante. Avem solutii de backup pentru toate situatiile de pericol posibile, atat in timpul evenimentului, cat si pe perioada procesarii.
Depinde de desfasurarea evenimentului tau. In situatii mai complicate, cand este nevoie prezenta cameramanului in locatii diverite in acelasi timp, este de preferat ca filmarea sa se realizeze cu 2 cameramani.

 

In alte siatuatii, prezenta a doi cameramani este importanta in vederea suprinderii mai multor detalii si pentru o diversitate de cadre mai mare in vederea realizarii unui montaj mai elaborat si mai dinamic. O filmare cu doi cameramani face posibila captarea unui moment din doua perspective diferite, folosirea a 2 obiective simultan, surprinderea simultana a doua subiecte diferite sau filmarea in locuri diferite in acelasi timp.

Da. Puteti avea preferinte pentru coloana sonora utilizata.
De obicei venim noi cu o propunere pe care dvs. o puteti schimba.

Se filmeza momente de pe tot parcursul evenimentului, cu o concentrare pe cele mai interesante monente.
Pe scurt, nu ratam nici un moment si ne asiguram sa punem accentul unde trebuie, pe acele momente care sigur vei vrea sa le rememorezi.
Montajul va include tot ceea ce ti-ai dorii sa iti reamintesti, cea mai faina parte de dimineata, cele mai bune cadre din biserica, toate montate astfel incat sa nu simti nevoia sa apesi butonul de fast forward si sa fie chiar interesant, iar cea mai mare pondere a montajului (aprox 80%) este concentrata pe petrecere unde abordam un montaj dinamic cu cele mai bune parti ale distractiei.

Aceasta este o intrebare pe care va recomandam insistent sa o adresati TUTUROR furnizorilor dumneavoastra. Noi abia asteptam sa va cunoasteml 🙂
Preferam un stil elegant. Probabil ca vom fi imbracati in camasa alba cu pantaloni bej si pantofi negrii. 🙂
Colaboram exceptionall Va recomandam alegerea unui Wedding Planner pentru o sincronizare perfecta intre staff-ul dvs. si pentru a asigura reusita evenimentului.
Stilul abordat de noi este documentar iar astfel videografierea sedintei foto iese din tiparele noastre. Totusi, daca aceasta este importanta pentru client putem gasii solutii. Preferam sa cedam acest timp fotografului pentru a capta niste cadre extraordinare iar noi sa il folosim pentru pregatirea echipamentelor la restaurant si surprinderea detaliilor.
Sfaturile sunt diferite in functie de eveniment dar de obicei acestea ar suna astfel: – Va recomand alegerea unui Wedding Planner!
– Va recomand o sala de eveniment luminoasa sau cu posibilitatea de a instala lumini aditionale pentru petrecere (cu cat mai multe cu atat mai bine, excluse fiind laserele!)
– Nu recomandam a fi utilizate laserele disco deoarece dauneaza senzorului aparatelor de filmat, astfel riscand defectiuni permanente.
* Filmarea pe durata utilizarii laserelor va fi suspendata. *
– Va recomand sa va programati din timp pentru machiaj/coafura pentru a gasii disponibilitate pentru o ora dorita.
– Va recomand alegerea unei sali de evenimente potrivite ca si capacitate pentru a evita supraaglomerarea si sa luati in considerare dimensiunea ringului de dans astfel incat sa fie suficient.
* (tineti cont de faptul ca multe restaurante au in descriere o capacitate maxima exagerata) – Va recomand sa aveti in staff-ul dumneavoastra doar profesionistil
Am inceput activitatea in anul 2009, iar de atunci ne perfectionam continuu.
Nul Nu ne ocupam cu fotografii. Ne ocupam exclusiv cu VIDEO si incercam sa performam. Daca aveti nevoie de un fotograf, va putem recomanda cu drag un colaboratorl
Deoarece tot ceea ce e valoros presupune atentie la detalii si rabdare, nu grabim niciodata montajele iar astfel, datorita si volumului mare deevenimente termenul maxim de predare este intre 3 si 6 luni.
In functie de data nuntii dvs, acest interval poate fi mai scurt sa mai aproape de termenul maxim.
Nu folosim lampa video. Aproape niciodata, cu exceptia situatiilor in care este complet intuneric (extrem de rar). Preferam sa ne folosim de lumina ambientala din rationamente de stil si calitate a imaginii, pentru a pastra autentica atmosfera momentului si pentru a nu orbii invitatii.
Cat mai devreme, mai bine! In general ne rezervam cu aproximatin 1 an de zile in avans.
Daca apreciezi portofoliul nostru, cel mai bine este sa ne contactezi cat mai repede, pentru a rezerva data evenimetnului tau.
Noi abordam un stil documentar. Folosim tehnici cinematografice de montaj si incercam sa spunem o poveste naturala, exact asa cum a fost ziua evenimentului. Nu regizam nimic, pur si simplu incercam sa surprindem in cea mai buna lumina toate momentele evenimentului tau. Nu dam indicatii regizorale, nu va veti simtii niciodata stanjeniti sau intr-o pozitie ciudata, suntem discreti si atenti la detalii. Montajele le adaptam de fiecare data persoanlitatii clientilor nostri si preferintelor acestora astfel incat filmul sa li se potriveasca ca o manusa 🙂
Marea majoritate a evenimentelor sunt contractate cu aproximativ 1 an de zile inainte.
Pentru a va asigura de disponibilitate este de preferinta sa ne contactati mai devreme de atat.
🙂
Deocamdata nu am intampinat situatii dificile, astfel suntem incantati pentru a colabora cu toata lumeal 🙂 Am avut ocazia sa colaboram cu foarte multi fotografi pe parcursul activitatii noastre, printre care cu multi fotografi de renume si intotdeauna ne-am inteles bine 🙂
Da, trebuie sa aveti o foarte buna organizare, timp pentru lucrurile importante si foarte foarte multa buna dispozitie.
Daca le vei avea pe toate acestea, cu siguranta te vei bucura de eveniment, iar acest lucru ne va ajuta enorm.
Da, ne deplasam in toate orasele tarii si chiar in afara Romaniei.
Pretul pachetelor poate varia de la eveniment la eveniment. Pretul poate fi influentat in special de data evenimentului (varf de sezon, sezon, extrasezon, Duminica), de distanta pana in localitatea de desfasurare, de organizare, de tipul evenimentului (zi/noapte), etc.
Pentru o oferta de pret personalizata va rugam sa completati formularul de la lubrica contact!

 

Daca intrebarea dumneavoastra nu se afla mai sus, va rugam se ne contactati folosind rubrica CONTACT!